Agenda

 

Zet uw agenda online.


Klik hierboven om de instructievideo te bekijken

U dient eerst ingelogd te zijn om aanpassingen uit te kunnen voeren in uw agenda object.

 

Met het agenda object kunt u makkelijk uw bezoekers informeren over uw schema.

 

U kunt het bewerk scherm openen van de agenda door op de link Agenda te klikken. Om dit te kunnen doen dient u er wel voor te zorgen dat de bewerk modus op Bewerk modus uitschakelen staat, zodat de bewerk modus dus ingeschakeld is.

Als u uiteindelijk op de link Agenda heeft geklikt, komt u op een scherm terecht waar u nieuwe agenda items kunt toevoegen met datum. Dit doet u door eerst op de gewenste datum te klikken op de virtuele kalender op het scherm waarop u zich nu bevindt. Om vervolgens nieuwe agenda items toe te voegen klikt u op het groene 'plustekentje' naast de agenda item. Ook kunt u agenda items verwijderen. Dit doet u door op het rode 'mintekentje' te klikken naast de agenda item --> "weet u zeker dat u dit agenda item wilt verwijderen?" --> klikt u op OK. Als u al uw aanpassingen gedaan hebt, dient u op Voltooien te klikken rechtsonder op het scherm waarop u zich nu bevindt. De aanpassingen in uw agenda object zijn nu gerealiseerd.

Ook is het mogelijk om de agenda item te linken naar een nieuwe pagina met uitgebreidere tekst.

 

Vergeet u tenslotte de bewerk modus niet uit te zetten door op Bewerk modus uitschakelen, rechtsboven op uw scherm, te klikken.