Plaatjes aanpassen

 

Dit zijn plaatjes die bijvoorbeeld na een aantal seconden kunnen veranderen in een ander plaatje.


Klik hierboven om de instructievideo te bekijken

Allereerst dient u te zijn ingelogd om plaatjes aan te kunnen passen (zie voor inloggen de optie Inloggen onder het menu Support --> Handleiding).

Als u bent ingelogd klikt u op de optie Websites, boven in de blauwe balk. Vervolgens klikt u op de website die u wilt aanpassen. Daarna klikt u op de datum waarop u wilt dat de aanpassing uitgevoerd wordt.

 

U bent nu op uw website met de 'Bewerk modus uit'. Dit kunt u zien aan het lichtblauwe schermpje rechtsboven op het scherm, waarin o.a. Bewerk modus inschakelen staat. Klikt u op deze optie en er komt Bewerk modus Uitschakelen te staan. Dit betekent dat u nu aanpassingen kunt invoeren. Vervolgens klikt u op het object dat u wilt aanpassen. Daarna klikt u op een plaatje dat u wilt veranderen/wijzigen. Zorgt u er nu voor dat de bovenste optie Wijzigen aangevinkt staat. Klikt u vervolgens op Verder rechtsonder op het scherm. Klikt u vervolgens op de afbeeldingsnaam, linksboven op het scherm waarop u zich nu bevindt, die u wilt veranderen. U krijgt de afbeelding die u wilt veranderen nu midden op uw scherm te zien. Daarna klikt u op de optie rechtsonder de afbeelding op hetzelfde scherm. U komt nu in een menu terecht waar nieuwe afbeeldingsbestanden staan. Klikt u vervolgens op uw gewenste afbeeldingsbestand. U krijgt de gewenste afbeelding nu te zien op uw scherm. Linksboven daarvan ziet u 'Huidige afbeelding' staan. Vervolgens klikt u op Verder, rechtsonder op het scherm. U komt nu op een scherm terecht waarop u de afbeelding moet toevoegen. Dit doet u door op de optie Alt met daarachter Auteur en met een groen bolletje ervoor te klikken. Er wordt nu plaats gemaakt om uw afbeeldingsbestand te kunnen plaatsen onder de andere afbeeldingsnamen. Klikt u vervolgens op deze toegevoegde ruimte. U komt nu op een scherm terecht waarop u te zien krijgt dat u de gewenste afbeelding nog moet laden. Om dit te doen klikt u (weer) op de optie rechtsonder van de plaats waar de nog te laden afbeelding staat. Vervolgens komt u terug op de plek waar de inmiddels aangepaste/gewenste afbeeldingsnaam staat. Klikt u daarna op de gewenste afbeeldingsnaam. Daarna tikt u de gewenste tekst bij de afbeelding in, linksonder op datzelfde scherm. Daarna klikt u (weer) op Verder, rechtsonder op datzelfde scherm. U keert nu vanzelf terug op het scherm van de optie Alt met daarachter Auteur, met een groen bolletje ervoor. Klikt u vervolgens op Voltooien, helemaal rechtsonder op het scherm. Als u dit heeft gedaan krijgt u de nieuw toegevoegde afbeelding met bijpassende tekst te zien. Tenslotte klikt u op Bewerk modus uitschakelen. De aanpassingen zijn uigevoerd.