uitloggen

 

Het uitloggen van Ticoma

Wanneer u klaar bent met uw site dient zich af te melden bij Ticoma.


Klik hierboven om de instructievideo te bekijken

Als u bent ingelogd, ziet u rechtsboven op het scherm waarop u zich dan bevindt de bevestiging dat u inderdaad bent ingelogd. Indien u nu weer wilt uitloggen klikt u op Uitloggen. Deze optie staat net iets onder de bevestiging dat u bent ingelogd. Indien u op Uitloggen hebt geklikt, komt u weer terecht bij het inlogscherm, waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord weer in zou kunnen tikken om opnieuw in te loggen. 

 

Het is van belang dat u altijd uitlogt als u klaar bent met uw site!